Anvelope de iarnă de frecare germane inginere. Prinde a  îmbunătăți, a fost scopul principal de a dezvolta noi anvelope de iarnă cu premium, care la randul a contribuit la creșterea siguranței pe zăpadă și gheață acoperite sectoarele rutiere.
Prezentare generală
a anvelopelor Continental
ContiVikingContact 6
Anvelopa de iarnă, cu un design al benzii de rulare asimetric pentru vehiculele off-road. Accentul activității de proiectare a fost pus pe calitate în condiții de siguranță de conducere pe drumurile tipice de iarnă, cel mai bun comportament pe carosabil uscat și de mare siguranță în timp ce are loc acvaplanarea.
Anvelopa are un număr mare de fete de cuplare active care dă o îmbunătățire de  frânare de performanță și de accelerare pe zăpadă, frânare și accelerare bine pe gheață, aderență laterală ridicată pe drum de iarnă, stabilitate excelenta de conducere pe un drum cu zăpadă
Prezentare generală
a anvelopelor
Continental
ContiVikingContact 5
Care anvelope mi se potrivesc cel mai bine?
Indicati informații cu privire la tipurile de anvelope care se potrivesc autovehiculului dumneavoastră. Se desemneaza cu un set de numere. Specificați dimensiunea corectă. Pe flanc poate fi utilizat un set de anvelope sau manualul proprietarului
Mai mult
Comanda anvelopelor Continental
068 22 32 23
Anvelope de iarnă Premium din grupul Continental, proiectat de cele mai noi tehnologii, cu accent pe cele mai bune caracteristici de comportament pe gheață și zăpadă. Combină confortul și siguranța la cel mai înalt nivel!
  Pe continental md puteți cumpăra cauciucuri Continental la Chișinău. Deasemenea, aici veți găsi o descriere detaliată și o revizuire a anvelopelor Continental. Pe site-ul nostru sunt anvelope de vară Continental, anvelope de iarnă Continental, anvelope Continental pentru SUV-uri. Realizăm livrarea roților Continental pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Puteți face comanda pe site-ul nostru prin completarea formularului, experții noștri vă vor contacta, vor concretiza toate detaliile și vor pregăti comanda pentru achiziționare. Pentru a alege anvelope de sinestătător, vă ajută catalogul anvelopelor aici:  pneuexpert.md

Testare Continental
Istoria Continental
Un număr mare de blocuri în zona umerilor, cu un număr crescut de urechi asigura o mare eficienta anvelopei "vgryzanie" în zăpadă, creând aderența optimă în condiții de iarnă.
Anvelopele ofera o siguranță perfectă în timpul iernii, cu o serie de tehnologii inovatoare. Vă oferim, prin acest autobuz, mai bine prindere, distanțe de frânare mai scurte pe asfalt umed, economie de combustibil mai bine.
Trecut prin flăcările pentru a cuceri gheață!
Vă garantăm:
informație gratuită,
completă și exactă cu privire la produsele oferite
păstrarea funcționalitații
anvelopelor vândute și proprietățile
lor pentru consumatori
livrarea anvelopelor în Chișinău, precum și în toată republica este gratuită
Anvelope Continental
în Moldova
Prezentare generală
a anvelopelor
Continental
ContiWinterContact TS 830 P
Prezentare generală
a anvelopelor
Continental
ContiWinterContact TS 850
Prezentare generală
a anvelopelor
Continental
ContiCrossContact Winter